Stapelbed online kopen

Met een stapelbed zit je goed als je op zoek bent naar een ruimtebesparende oplossing voor de kinderkamer. Voor kamers waar de ruimte beperkt is, is een stapelbed dan ook de ideale oplossing. Zo houden jij en de kinderen meer ruimte over om bijvoorbeeld een kledingkast of een kinderbureau te plaatsen, of gewoon ruimte om lekker te spelen. Daarnaast is het voor kinderen leuk en spannend om lekker hoog te slapen. Komen ze er samen uit wie er boven gaat slapen, of slapen ze om de beurt in het bovenste bed? Ben je op zoek naar een andere ruimtebesparende oplossing? Bekijk dan eens onze collectie hoogslapers of kinderbedden.

Bij Huisenthuis hebben we een ruime collectie stapelbedden in ons aanbod, waarbij we gedacht hebben aan elke smaak en elk budget. De stapelbedden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen die ieder hun eigen uitstraling hebben.

Ook als kinderen samen op een kamer in een stapelbed slapen kunnen ze prima hun eigen plekje creëren doormidden van hun eigen beddengoed, lampjes en kussens. Aan avontuurlijke en fantasierijke jongens hebben ook gedacht, zo hebben we een stapelbed in de vorm van een brandweerauto!

Bij het samenstellen van onze collectie stapelbedden hebben we ons laten leiden door veiligheid. Veiligheid staat bij al onze meubelen namelijk voor op. Al onze bedden zijn dan ook allereerst voorzien van een stevige trap en bovendien hebben alle bovenste bedden een opstaande rand of een hekje zodat het niet zomaar kan gebeuren dat iemand uit bed rolt terwijl hij ligt te slapen.