Alleen bij ons!

191.00

Of vanaf € 6.28 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Sfeervol multicolor!

Een kleurrijke, sfeervolle en modieuze serie voor de kinder- of logeerkamer.

De meubelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige meubelplaten, die zijn afgewerkt met een harde melamine toplaag, die krasvast is en gemakkelijk schoon te maken. Verder zijn de meubelen afgewerkt met metalen ladegeleiders, perfect passend metalen hang- en sluitmateriaal, met melamine afgewerkte legplanken en stevige handgrepen.

De kinderkamer is uitgevoerd in licht eikenkleur met een variatie van wit, anthraciet en lichtblauw als voorfronten van de deuren, laden en voetenbord van het ledikant.

Door middel van de bijgeleverde montagetekening zijn de meubelen eenvoudig en snel te monteren.

Het bed wordt geleverd zonder lattenbodem en matras, deze dien jezelf apart bij te bestellen. In de uitgebreide collectie van huisenthuis.nl zul je zeker je keuze kunnen vinden.

  • Kleurrijke uitstraling
  • Gemaakt van degelijk en milieuvriendelijk plaatmateriaal
  • Kwaliteitsafwerking
  • Smaakvolle kleurstelling
  • Snel geleverd
  • Eenvoudig te monteren.

Meer informatie >

Artikelnummer: TVM10286.00 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

De romp en de het bovenblad van dit T.V.-Hifi meubel zijn vervaardigd van milieuvriendelijk plaatmateriaal en afgewerkt met een harde witte kunststof toplaag. De schuin ingezette zijkanten zijn uitgevoerd in anthraciet, de lade heeft een lichtblauw voorfront en de voorkanten van de horizontale bladen zijn afgewerkt in lichteikenkleur. Het T.V.-meubel is niet alleen geschikt voor het opzetten van je T.V., maar door de open vakken en de lade kun je er vele spulletjes in kwijt.

Dit T.V. meubel is niet alleen in combinatie met de rest van de meubelen Aalborg te gebruiken, maar ook als een losstaande unit in b.v. de woonkamer komt het prima tot zijn recht.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “T.V.-meubel Aalborg”


65446