Bij Huisenthuis.nl hebben we een ruime en uitgebreide collectie aan teak meubelen. Teak geeft je interieur een prachtige warme en natuurlijke sfeer. Alle meubelen in onze collectie zijn gemaakt van duurzaam hout uit Indonesië met een FSC keurmerk en zijn handgemaakt. Omdat elk stuk hout anders is zal elk meubel licht van het andere meubel verschillen. Ieder teak meubel is dus helemaal uniek

Teak meubelen online kopen

Teak meubelen worden met de hand gemaakt in het Verre Oosten en dan hoofdzakelijk uit Indonesië. Er wordt, net als bij meubelen van acaciahout, uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam hout met een FSC keurmerk. De stukken worden handmatig uitgekozen en verwerkt tot prachtige meubelen die wij importeren voor de Nederlandse markt. De teak meubelen die wij aanbieden zijn uitsluitend meubelen van hoge kwaliteit die op ambachtelijke wijze wordt verwerkt. Een mooi teak meubel koop je dan ook jaren woonplezier van te hebben.

Alle soorten teak meubelen

Teak is een tropisch hardhout met een goede reputatie die al sinds lange tijd gebruikt wordt voor het interieur. Het is de tekening van het hout, de nerf en de wisselende kleurschakelingen karakteristiek zijn voor het Teak. Het is geschikt om kasten, tafels, dressoirs en tv-meubels van te maken, maar ook bedden en stoelen zijn verkrijgbaar in teak. Een populaire houten salontafel is de Salontafel Katung

Karaktervolle teak meubelen

In teak hout kom je haarscheuren en oneffenheden tegen, maar ook vlamtekeningen, windbarsten en kleine noesten. Deze getuigen van de jarenlange groei en authenticiteit van de stukken hout uit de Indonesische regenwouden en zijn de reden dat elk stuk teak hout zijn eigen karakter heeft en dus uniek is!

Teak specialist

Huisenthuis.nl is een absolute specialist als het gaat om teakhout. Door de jarenlange ervaring van de inkopers die ook daadwerkelijk zelf het gebied en de werkplaatsen hebben bezocht, bieden wij alleen teak aan van de hoogste kwaliteit en de beste prijs-kwaliteit verhouding. Heb je vragen over een meubel of over het gebruik van teak in je interieur? Neem dan gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers.