Doe eens even anders, en zet eens een leuk wandrek in je kamer in plaats van een gesloten kast. Bij een wandrek zie je tenminste wat er allemaal in huis is en zo laat je zien dat er vollop geleefd wordt! Of je kan een paar favoriete spullen tentoonstellen, want ook daar zijn wandrekken voor bedoelt. Laat je betoveren door de vele leuke rekken die we in huis hebben. Maar kijk ook eens rond bij onze vele andere kasten. Of kijk eens bij de vitrinekasten, maar ook voor dressoirs, TV-meubels, ladekasten, bergkasten, buffetkasten of onze boekenkasten

Wandrek online bestellen
Bij huisenthuis.nl vind je een aantal wandrekken waarmee je je inrichting op een eenvoudige manier een persoonlijke touch kunt geven. Een prachtige plek om je favoriete spullen in het oog te laten springen. Of gewoon heel praktisch, om ze lekker snel bij de hand te hebben.
Eigenzinnig
Voor de series Kuta en Singapore moet je een beetje eigenzinnig zijn. Lak hebben aan trends en je eigen hart volgen. Want op dit meubilair is geen etiketje te plakken. Het is vintage, maar met een koloniaal sausje. En modern vormgegeven, maar gemaakt van oude materialen.
De metalen frames van de kasten zijn stoer, en de houten delen zijn op een bijzondere manier bewerkt. Unieke wandrekken dus, met of zonder kastjes. In verschillende hoogte- en breedtematen. Mooi te combineren, voor een opvallend interieur.
Wit en glas
Een totaal andere uitstraling heeft Barcelona. Al moet je ook hier wat lef voor hebben. De combinatie van wit mdf en glas maakt deze wandrekken tot absolute eyecatchers. Robuust en ruimtelijk tegelijk. Hou je hiervan? Dan moet je zeker ook naar de andere producten uit deze lijn kijken: dressoir, eettafel, of TV-meubel.

Heb je vragen? Vergeet dan niet dat onze deskundige medewerkers klaar zitten om je te helpen. Dus bel gerust, of maak gebruik van de live chat functie!
direct online chatten