Werken waar je woont is populairder dan ooit!

Thuiswerken is de laatste jaren populairder dan ooit. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het gaat daarbij om mensen die structureel vanuit huis werken, maar vergeet vooral ook de rest niet. Want hoe zit het bij jou? Hoe vaak kruip jij ’s avonds niet nog even snel achter je computer om een e-mail te versturen of dat verslag af te maken waar je op kantoor niet meer aan toe kwam?

En hoe ongezellig vind je het dat je je dan af moet zonderen op de geïmproviseerde, sfeerloze werkplek op de logeerkamer? En als je besluit toch gezellig in de woonkamer te blijven zitten, zit je ongemakkelijk met je laptop op schoot in de luie stoel of in het hoekje van de bank. Dus ga op jacht naar een leuke bureaustoel en kies je eigen te gekke kantoormeubelen!

thuis werken home office

Kies een inspirerende plek

Toch is dat helemaal niet nodig. De mogelijkheden voor het inrichten van een sfeervolle werkplek zijn tegenwoordig namelijk eindeloos. Bij Huisenthuis.nl bieden we de middelen om een werkplek te creëren die volledig kan worden geïntegreerd in jouw interieur.

thuiswerken was nog nooit zo populair

Maar voordat je aan de slag gaat met het leukste onderdeel, namelijk het uitzoeken van een bureau of kantoorkast, is het belangrijk om een goede plek te kiezen waar je jouw werkplek wilt gaan inrichten. Zorg voor voldoende licht, een goede positie en genoeg privacy. Kies een plaats waar je je prettig voelt en waar je genoeg zicht hebt op elementen die kunnen zorgen voor inspiratie, zoals bijvoorbeeld groen uit de natuur.

Goede basis

Of je nu een grote of een kleine ruimte tot je beschikking hebt, voor allebei is wel een geschikte oplossing te vinden. Natuurlijk is de ideale werkplek persoonsgebonden, maar bij Huisenthuis.nl adviseren we een rustige basis met natuurlijke kleuren.

Populair bij Huisenthuis.nl

Zorg daarnaast voor voldoende opbergruimte, een goede stoel en goede verlichting (natuurlijk of kunstmatig). Natuurlijk mag ook een bureau niet ontbreken. Maak het jezelf gemakkelijk en creëer voldoende werkruimte. Je mag jezelf bij het inrichten van je werkplek best een beetje verwennen. Je zult zien dat aan het werk gaan er een stuk leuker van wordt!

< Ga terug naar Wooninspiratie

Meer wooninspiratieblogs:

Sanne
Sanne