Het mooie inrichting van een fijn kantoor zit hem in de details. Daarom hebben we bij huisenthuis.nl goed nagedacht over welke extra dingen er in een kantoor horen. Denk hierbij aan een rolcontainer voor spullen die je bij de hand moet hebben, een lade element voor onze serie Paderborn, of een deurenset. Hier vind je dus alle losse elementen die onze kantoorseries compleet maakt. Denk er ook aan dat je werkomgeving niet compleet is zonder een goede bureaustoel, een kantoorkast, of een mooi bureau.

Aanvullende kantoormeubelen

Huisenthuis heeft ook een overzicht met aanvullende kantoormeubelen. Deze collectie zijn allemaal onderdelen of meubelen die te combineren zijn met of passen bij de collectie kantoormeubelen. We hebben het dan o.a. over bijpassende rolcontainers, deuren, ladensets, hoekverbindingsbladen en computerrekken.

Rolcontainers

Een rolcontainer is een onmisbaar element in je kantoor. Meestal heeft een rolcontainer 3 laden en kun je hierin je lopende dossiers opbergen, je kantoorbenodigdheden en andere benodigdheden die je dagelijks gebruikt. Je kunt je rolcontainer ook gedeeltelijk onder je bureautafel schuiven of naast de bureautafel zetten. Zo kun je het bovenblad van le ladecontainer nog gebruiken om je tablet op te zetten, je perforator en nietmachine onder handbereik te hebben of gewoon om je kop koffie op te zetten. De rolcontainers van Huisenthuis.nl hebben allemaal wieltjes en kunnen volledig onder de bureautafel geschoven worden. Op de laden zit een beveiligingssysteem zodat je maar 1 lade kan open doen. Als er 1 lade open is zijn de overige laden vergrendeld. Dit is om voorovervallen van de ladecontainer te voorkomen. Een aantal ladecontainers zijn afsluitbaar, anderen zijn niet afsluitbaar.

Deuren

Bij het kantoormeubel programma Square en Bridport kun je in de kasten naar eigen inzicht losse deuren toepassen. Zo kun je de kasten naar eigen inzicht indelen. Wil je onder deuren en boven open vakken, dan is dat geen probleem. Wil je voor de hele kast deuren?

Ladensets

Zowel bij het kantoormeubel programma Square als Bridport kun je met verschillende onderdelen je kantoor naar eigen inzicht kan opbouwen en indelen.Daarom zijn er voor deze programma's aparte ladensets leverbaar die je in de kasten van deze programma's in kan bouwen Zo kun je op elke gewenst plaats in de kast een ladenset inbouwen.

Hoekverbindingsbladen

Huisenthuis.nl levert bij enkele kantoor meubelprogramma's hoekverbindingsbladen. Zo kun je 2 bureautafels heel eenvoudig in een hoek van 90 graden aan elkaar koppelen. Zo krijg je en doorlopende grote werkruimte. Aan de ene tafel kun je dan al je computerwerk doen, aan de andere tafel kun je al je schrijfwerk doen of gasten ontvangen voor besprekingen. Je krijgt daardoor nog meer werkruimte om je lopende dossiers weg te leggen.

Computer rekken

Huisenthuis.nl levert ook computer rekken die je onder praktisch elke bureautafel kunt monteren en waarop je de computertower kunt weg zetten. Dit is op relatief korte afstand van je scherm en je muis. Zo is deze tower mooi en handig uit het zicht verdwenen.