Alleen bij ons!

299.00

Of vanaf € 9.83 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Liefelijk en degelijk

Een liefelijke babykamer die tegelijkertijd ook degelijkheid uitstraalt. Want met deze babykamer kan je kindje vele jaren vooruit omdat van het babyledikant een bed van 90x200cm kan worden gemaakt. Dus heel geschikt voor de baby, maar ook voor de peuter, de kleuter en nog vele jaren daarna kun je hiervan nog gebuik maken.

De meubelen zijn gemaakt in zware van meubelplaat van 18mm. dik en afgewerkt met een strakke en stevige greep.

Alle kasten en laden hebben degelijk metalen scharnieren en soepel lopende metalen ladegeleiders. Alle meubelen zijn afgewerkt in een sterke melamine met een licht grijze met licht bruin gemêleerde houtstructuur. Een ideale tint om leuk met andere kleuren van decoratie, gordijnen en verlichting te combineren.

Bij alle meubelen is een duidelijke montagehandleiding bij gesloten zodat deze meubelen eenvoudig en in een handomdraai te monteren zijn.

  • Betaalbare degelijkheid.
  • Gemaakt van degelijk en milieuvriendelijk plaatmateriaal.
  • Metalen ladegeleiders en scharnieren.
  • Smaakvolle rustige kleurstelling.
  • Eenvoudig te monteren.

Meer informatie >

Artikelnummer: BAB10217.00 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Een liefelijk en ook stevig babyledikantje dat later omgebouwd kan worden naar een 2-persoons bed. Het hoofd- en voeteneind van het babyledikant kun je een kwartslag draaien en compleet maken met de extra bijgeleverde bedsponden. Zo koop je 2 bedden voor de prijs van één.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Baby-bed Julia”


24968