In deze bundel zitten:

Badkamerkast Lissabon-W

Deze wasbakkast met geïntegreerde wasbak is een sieraad in je badkamer. De wasbak is van gegoten mineraal marmer en heeft daardoor een supergladde afwerking. Onderin is nog een lade met volop bergruimte voor het opruimen van je badkamer benodigdheden.

Badkamerkast Lissabon-S

Een badkamer onderkast met bovenin een lade met daaronder een klep waarachter veel ruimte is om je badkamerspullen op te bergen.

Badkamerkast Lissabon-1

Deze hangkast heeft achter de deur 2 legplanken. Tip. Deze kast kan ook perfect met 2 naast elkaar gehangen worden. De deur is links- en rechtsdraaiend te monteren.

Badkamerkast Lissabon-V

Deze badkamerkast heeft een luxe deur met een aluminium kader. Achter de deur liggen 2 glazen legplankjes. In deze kast kan eventueel LED-verlichting op de legplanken toegepast worden. In het midden is ook nog een lade met daaronder een mooi gebogen klep waarachter ook nog eens een mooie bergruimte is.

Badkamerkast Lissabon-SL

Deze luxe spiegelkast heeft links en rechts een smalle deur en in het midden een brede deur. Achter elke spiegeldeur liggen 2 glazen legplankjes. Op de kast zitten 2 energiebesparende Ledlampjes van 1 Watt. In de kast is een schakelaar voor de verlichting en een stopcontact geïntegreerd.


Onze bundel prijs:

1161.00 999.00


Of vanaf € 32.84 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Met deze aanbieding kun je je badkamer helemaal compleet inrichten. En compleet inrichten is voordeel doen bij Huisenthuis.nl Want voor deze aanbiedingsprijs krijg je alle badkamermeubelen bezorgd net als op de foto is afgebeeld. Alleen de verlichting op de spiegelkast en de kast onder de wastafel wijken af. Maar de juiste kasten die in de aanbieding horen staan vermeld.

Kun je ze niet kwijt? geen probleem want ook alle kasten zijn apart leverbaar. Zie onderstaand bij bijpassende producten.

Voor de afmetinge van de kasten verwijzen wij je naar de aparte meubelen.

Deze meubelen zijn heel makkelijk te monteren want een duidelijk montagetekening is ingesloten.

 • Compleet voordeel.
 • MDF hooglans deuren.
 • Veel kombinatie mogelijkheden.
 • Dempersysteem op de deuren.
 • Hangend systeem dus geen kans op optrekkend vocht.

Meer informatie >


Beschrijving

Een mooi en gerafineerd badkamermeubelprogramma is de juiste omschrijving voor deze serie. De zijden van de kasten zijn uitgevoerd in een melamine in antracietkleur. De fronten van de laden en deuren zijn afgelakt in een luxe glanzende antracietkleurige lak met een metallic effect.

De onderzijde van de fronten hebben een gestingeerde afronding die het cachet aan dit meubel geven.

De deuren sluiten geruisloos door een dempingsysteem op de deuren. Ze zijn afgewerkt met een mooie strakke metalen greep.

Alle kasten moeten opgehangen worden aan de muur, dus heb je nooit geen last van optrekkend vocht.

Deze meubelen zijn heel makkelijk te monteren want een duidelijk montagetekening is ingesloten.

Deze badkamer wordt geleverd incl. syphon maar zonder kraan.

 • Badkamermeubelen met een chique antraciet kleur.
 • Gelakte deuren.
 • Veel kombinatie mogelijkheden.
 • Dempersysteem op de deuren.
 • Afgewerkt met mooie grepen.
 • Hangend systeem dus geen kans op optrekkend vocht.

Wat is MDF

Medium-Density Fibreboard of MDF is geperst board met een middelharde dichtheid. MDF is dus geen merknaam, maar een soortnaam. De houtvezels zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden.

MDF is zeer goed bewerkbaar en makkelijk in allerlei vormen te frezen. Door de fijne vezelstructuur splintert het niet. Het heeft echter geen homogeniteit. Het oppervlak heeft een grotere dichtheid dan de kern van de platen. Met MDF zijn de moeilijkste vormen mee te maken; alle verbindingssystemen zijn bruikbaar, zelfs zwaluwstaartverbindingen kunnen erin verwezenlijkt worden.

MDF werkt nauwelijks (zet niet of of uit) en heeft een grote buigsterkte. Bij dikkere platen vanaf ongeveer 18 mm zal de kern door het pers-proces minder vast zijn dan het oppervlak. De kern van 20-50 mm MDF platen is zeer poreus en de zijkanten zijn minder goed af te werken dan die van dunnere platen.

Voor constructieve toepassingen heeft dikker MDF bijna geen toegevoegde waarde. Voor  die toepassingen kunnen beter sandwichplaten met een MDF toplaag gebruikt worden, bijvoorbeeld deuren en tafelbladen. Tussen 2 MDF lagen zit een honingraatstructuur van dun MDF of karton die beide platen verbindt.

Een betere lijmvastheid, een zeer hoge slijtvastheid, een hoog breekpunt en een uitzonderlijke dimensionale stabiliteit maken het product hoogwaardiger dan de meeste geprefabriceerde houtproducten.


Reviews (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Complete set Badkamermeubelen Lissabon”


25895