Alleen bij ons!

685.00

Of vanaf € 22.52 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Als jij je badkamer allure wilt geven kun je met deze serie badkamermeubelen goed uit de voeten. Want door de verfijnde afwerking en de elegante uitstraling maak je je badkamers echt comfortabel en mooi. Want de badkamermeubelen Granada bestaat uit een serie van maar 9 elementen waarmee toch vele diverse opstellingen te maken zijn om je badkamer alle comfort te geven.

De lade- en de fronten zijn van MDF met een hoogglans lakafwerking. De kasten zijn afgewerkt in een sterke meleamine. Deze kasten worden opgehangen aan de muur zodat van optrekkend vocht in de kasten geen sprake kan zijn.

De deuren sluiten geruisloos door een demingssysteem. De laden hebben allemaal een soft-close syteem.

De kasten worden gedemontereerd geleverd maar zijn heel eenvoudig te monteren want een duidelijk handleiding wordt natuurlijk mee geleverd.

  • Hoogglans gelakte deuren.
  • Laden met softclose-systeem.
  • Dempersysteem op de deuren.
  • Afgewerkt met mooie grepen.
  • Hangend systeem dus geen kans op optrekkend vocht.

Meer informatie >

Artikelnummer: BAD10082.02 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Deze brede badkamerkast heeft nog een extra detail van allure door de naar binnen gebogen fronten met de mooie lange metalen greep.

Deze kast wordt geleverd inclusief de strak gestyleerde brede in mineraalmarmer gegoten wasbak. Rechts van de wasbak is nog een extra ruimte voor het opzetten van je toiletbenodigdheden. Deze is superglad en daardoor eenvoudig te onderhouden. Rechts van de wasbak is nog een extra ruimte voor het opzetten van je toiletbenodigdheden.

De lade onder de wasbak geeft extra veel ruimte voor het opbergen van vele spullen voor de badkamer. Naast deze lade is nog een deur met nog meer bergruimte.

Dus ophangen, kraan en afvoer monteren en klaar voor gebruik.

Dit meubel wordt geleverd incl. syphon maar zonder kraan.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Badkamerkast Gerona-WB”


26273