Alleen bij ons!

175.00

Of vanaf € 5.75 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

 

Met MFD hoogglans front.

 

Een ideale wastafelkast compleet met een in mineraalmarmer gegoten wasbak voor de kleine badkamer, toilet of slaapkamer. Want deze wasbak neemt weinig ruimte in en geeft toch alle comfort voor een kleine wasbeurt. De kast is afgewerkt in een sterke witte kunststof, de deur is van MDF afgewerkt in een witte hoogglans lak. Op de deur zit een metalen strakke greep. Deze kast wordt geleverd exclusief kraan.

  • Eenvoudig te monteren.
  • Strakke modellering.
  • Eenvoudig te reinigen.
  • Afgewerkt met mooie grepen.
  • Hangend systeem dus geen kans op optrekkend vocht.

Meer informatie >

Artikelnummer: BAD10086.00 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Deze kast wordt gedemonteerd geleverd en is met de bijgeleverde bouwtekening eenvoudig en snel te monteren. De deur kan zowel links als rechtsdraaiende gemonteerd worden. Evenals de kraan die zowel aan de linker-als rechterkant te monteren is door de wasbak om te draaien.

 


Wat is MDF

Medium-Density Fibreboard of MDF is geperst board met een middelharde dichtheid. MDF is dus geen merknaam, maar een soortnaam. De houtvezels zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden.

MDF is zeer goed bewerkbaar en makkelijk in allerlei vormen te frezen. Door de fijne vezelstructuur splintert het niet. Het heeft echter geen homogeniteit. Het oppervlak heeft een grotere dichtheid dan de kern van de platen. Met MDF zijn de moeilijkste vormen mee te maken; alle verbindingssystemen zijn bruikbaar, zelfs zwaluwstaartverbindingen kunnen erin verwezenlijkt worden.

MDF werkt nauwelijks (zet niet of of uit) en heeft een grote buigsterkte. Bij dikkere platen vanaf ongeveer 18 mm zal de kern door het pers-proces minder vast zijn dan het oppervlak. De kern van 20-50 mm MDF platen is zeer poreus en de zijkanten zijn minder goed af te werken dan die van dunnere platen.

Voor constructieve toepassingen heeft dikker MDF bijna geen toegevoegde waarde. Voor  die toepassingen kunnen beter sandwichplaten met een MDF toplaag gebruikt worden, bijvoorbeeld deuren en tafelbladen. Tussen 2 MDF lagen zit een honingraatstructuur van dun MDF of karton die beide platen verbindt.

Een betere lijmvastheid, een zeer hoge slijtvastheid, een hoog breekpunt en een uitzonderlijke dimensionale stabiliteit maken het product hoogwaardiger dan de meeste geprefabriceerde houtproducten.


Reviews (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Wastafelkast Sevilla-W”


26374