Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 29.42 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Slapen als in een Luxe 5 Sterren Hotel!

Deze boxspring gaat de vergelijking met een hotel.bed beslist niet uit de weg!!

Deze combinatie bestaat uit 2 vaste hotel-boxen van 35 cm. hoog die rusten op stevige poten.

Het hoge, luxe, met knopen gecapitonneerde hoofdbord, steekt aan weerszijden 10 cm uit. De totale hoogte van het hoofbord is 140 cm en de dikte ervan is 5 cm.

De 2 meegestoffeerde binnenveringsmatrassen zijn vervaardigd uit 150 stuks 5-slags bonnell veren per m2 en hebben 5 zones, die afgedekt zijn met luxury foam. De matrassen hebben een hoogte van 25 cm en zijn voorzien van luxe dubbeldoek met sierstepping.

Daarboven ligt nog eens een oplegmatras van 8 cm dik luxury foam.

Omdat de matrassen redelijk zwaar zijn om te tillen, zijn ze voorzien van stevige handvaten.

Je hebt bij de boxspring de keuze uit 3 verschillende maten in 3 verschillende kleuren platgeweven weefstof in combinatie met een bijpassende kleur leatherlook. Heb je vragen over andere afmetingen of stoffen, bel ons op 085-7603399 of mail ons naar info@huisenthuis.nl

  • Luxe slaapcomfort.
  • Verschillende kleuren.
  • Boxspringset compleet.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

Meer informatie >

Artikelnummer: BXS10204 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De boxsprings van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde fabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merken boxsprings gemaakt. Bovendien hebben we voor de stoffen bekleding prima kwaliteitsstoffen uitgekozen, die in verschillende kleuren leverbaar zijn.

huis&thuis.nl heeft haar eigen complete collectie boxsprings zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn boxsprings aan tegen zeer scherpe prijzen. Zo koop je de beste boxspring tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En ook nog met gratis 3 jaar lang 100% garantie! De collectie van Huisenthuis.nl bestaat uit vaste boxsprings, verende boxspings, en electrisch verstelbare boxsprings.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Boxspring Madeleine-T”


Bijpassend:
51113