Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 49.14 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Luxe Elektrisch Verstelbaar Slaapcomfort!

Dat is supercomfortabel slapen de luxe. Want deze boxspring met 2 aparte elektromotoren voor verstelbaarheid van het hoofd- en voetengedeelte bestaat uit een onderbak, waarachter de motoren zitten, op stevige poten met daarboven een verende anti-slip box met 20 cm Bonnell veren. Daar boven op 2 pocketveren matrassen en een split koudschuim matras.

Het hoge, rechte hoofdbord is mooi afgezet met een biesrand en het steekt aan weerszijden 10 cm uit. De hoogte van het hoofdbord is 115 cm en de dikte ervan is 10 cm.

De 2 meegestoffeerde matrassen met pocket veren met 7 comfortzones zijn afgedekt met polyether. Het is mogelijk om jou en je partner een matras met een ander slaapcomfort te kiezen: normaal of hard.

Deze boxspring Melissa is dus van alle comfort en mogelijkheden voorzien.

De bijgeleverde topper matras met split van 7 cm dik koudschuim HR35 zorgt mede voor een prima slaapcomfort.

 

Alle maten hebben 2 boxen en 2 matrassen. Je hebt bij de boxspring de keuze uit 3 verschillende maten in 6 verschillende kleuren platgeweven weefstof.

 

Heb je vragen over andere afmetingen of stoffen, bel ons op 085-7603399 of mail ons naar info@huisenthuis.nl

  • Super de luxe slaapcomfort.
  • Verschillende kleuren.
  • Perfecte ondersteuning.
  • Electro boxspringset compleet.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending

Meer informatie >

Artikelnummer: BXS10192 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving
  • De boxsprings van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde fabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merken boxsprings gemaakt. Bovendien hebben we voor de stoffen bekleding prima kwaliteitsstoffen uitgekozen, die in verschillende kleuren leverbaar zijn.huis&thuis.nl heeft haar eigen complete collectie boxsprings zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn boxsprings aan tegen zeer scherpe prijzen. Zo koop je de beste boxspring tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En ook nog met gratis 3 jaar lang 100% garantie! De collectie van Huisenthuis.nl bestaat uit vaste boxsprings, verende boxsprings, en electrisch verstelbare boxsprings.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Boxspring Melissa-ELXMMG”


63757