Alleen bij ons!

239.00 219.00

Of vanaf € 7.20 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Het compacte halmeubel voor jouw hal!

Dit meubel is uitgevoerd in een sterke en kras vaste melamine met een lichte eiken structuur. Aan de ene kant is een bergruimte voor de kleding.

Bovenaan zit onder de legplank een beugel voor het ophangen van kapstokjes met kleding. Daaronder zitten nog 2 haakjes op de wand voor kinderkleding. Aan de andere kant is onder de spiegel een schoenenkast. Hier zit bovenin een lade voor diverse spulletjes.

Daaronder zijn 2 kleppen waar zeker 8 paar schoenen in kunnen. Er zitten mooie alu-kleurige grepen op de lade en kleppen. De lade heeft metalen geleiders. Kortom: helemaal compleet en perfect afgewerkt.

Bij dit meubel zit een duidelijke montage tekening bijgevoegd zodat het meubel eenvoudig en snel te monteren is.

Meer informatie >

Artikelnummer: KLM10553.00 Categorieën: , , Tags: , , , ,

Productinformatie

Dit halmeubel is een echte ruimtewinner want je kunt op relatief weinig ruimte veel opbergen. Het is een garderobe ruimte maar ook ideaal om je schoenen op te bergen. En wil je even naar jezelf kijken of je goed de deur uitgaat? Ook een spiegel zit op dit complete meubel.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Halmeubel Axel-E”


25004