Alleen bij ons!

149.00

Of vanaf € 4.90 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 5 werkdagen

Moderne Look!

Deze horizontale kapstok heeft een open blacksmith metalen frame met op de achterste buis 5 kledinghaken. Op de voorste buis is ruimte voor je kledinghangers. Op de naturel eiken bovenplaat is voldoende legruimte voor een hoed, pet, sjaals, etc. In kombinatie met een spiegel, schoenenrek en kledinghangers uit de collectie van huisenthuis.nl is dit een ware opfrisser en verrijking van je hal.

  • Stijlvolle uitstraling
  • Fris design
  • Practisch en betaalbaar
  • Gratis verzending
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Snel geleverd

Meer informatie >


Productinformatie

Deze kapstok heeft een naturel eiken bovenplaat voor een hoed, pet, sjaal etc. en een hoogwaardig metalen kader in een blacksmith uitvoering. Op de achterste stang zitten 5 kledinghaken en vooraan en aan de zijkanten is ruimte voor kledinghangers.

Ideaal om te combineren met een spiegel, schoenenrek, halmeubel of bijzettafel uit de uitgebreide collectie blacksmith van huisenthuis.nl


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Kapstok Brecht-5BS”


65850