Alleen bij ons!

129.00

Of vanaf € 4.24 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 5 werkdagen

Trendy en Beautyful!

De kapstokken serie Dylan is leverbaar met 2, 4 of 5 haken, die eventueel prima te combineren zijn. Ze zijn vervaardigd uit geborsteld eikenhout in kombinatie met metalen kapstokhaken in blacksmith uitvoering en decoratieve bruine lederen “riemen”. Het geborstelde eikenhout met z’n noesten en oneffenheden is in “smoked oil” afgewerkt en dat maakt iedere kapstok uniek in zijn soort. Deze kapstokken geven je interieur een jonge, frisse en eigenwijze look.

  • Geborsteld eikenhout
  • Zwarte blacksmith metalen haken
  • Bruin leder
  • Gratis verzending
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Snel geleverd

Meer informatie >


Productinformatie

Deze wandkapstok Dylan-5 is vervaardigd uit geborsteld eikenhout en heeft 5 blacksmith metalen kapstokhaken en bruin lederen “riemen”. Het in “smoked oil” afgewerkt eikenhout geeft de kapstok een warme en huiselijke uitstraling. Ook leverbaar met 2 of 4 haken.

Iedere kapstok is doordat er noesten zichtbaar kunnen blijven, een uniek eksemplaar en is in iedere hal een fantastisch mooie eye-catcher.

 


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Kapstok Dylan-5”


65946