Alleen bij ons!

339.00 298.00

Of vanaf € 9.80 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Strak Betaalbaar Design

Een strak meubelprogramma met een desing-uitstraling voor een interessante prijs. De kleurstelling is heel basic in wit met grijze accenten op de kopse kanten in binnen in de kast. Een combinatie die zich in heel veel moderne interieurs thuis voelt.

De strakke vormgeving wordt leuk onderbroken door de speelse indeling van de vakken. Zo krijgt dit programma zijn geheel eigen identiteit. En ook aan de optimale kwaliteit is gedacht, want Alle kanten zijn afgewerkt in ABS zodat ze een stootje kunnen hebben. Alle scharnieren hebben een ingebouwde demper voor geruisloos sluiten en alle laden hebben een zelf-sluitend systeem.

 

Deze meubelen zijn zeer eenvoudig te monteren met behulp van een duidelijke montagetekening.

  • Hoogwaardige melamine coating.
  • Verstelbare legplanken.
  • Strakke vormgeving.
  • Softclose systeem laden.
  • Moderne kleurcombiantie.
  • ABS kantafwerking.

Meer informatie >

Artikelnummer: TVM10275.00 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Een ruim en strak TV-dressoir waarop een breed scherm kan staan. Onderin is volop ruimte om diverse toebhoeren zoals decoders, koptelefoons etc. op te bergen. Links is een deur met daarachter een ruimte met een verstelbare legplank. Rechts is een klep met 2 degelijke gasdempers zodat de klep niet naar beneden kan vallen. In het midden is een geheel open vak. Recht is een vak met een verstelbare legplank. Links en rechts is de achtrrug opengwerkt voor kabeldoorvoer


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Tv-dressoir Saffa”


94738