Alleen bij ons!

699.00

Of vanaf € 22.98 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Space Ruimtewinner!

Dit bureaubed Space is een echte ruimtewinner!

’s Nachts is het een comfortabel 1-persoonsbed met een ligmaat van 90x200cm en overdag is het uitgeklapt een zeer ruim bureau. Het is natuurlijk de oplossing wanneer er weinig ruimte is op je kinderkamer en als je een studeerplek en slaapplaats nodig hebt voor een jongen of meisje. In een handomdraai maak je van het bed een studeerplek of andersom. Tijdens het omzetten kunnen de laptop, schriften, boeken, pennenhouders etc. allemaal op hun plaats blijven liggen.( Zie film).

Het is vervaardigd uit wit gelakt MDF en staat los op zichzelf, zodat hij niet aan de muur vastgemaakt moet worden. Hij is dus eenvoudig te verhuizen en is een ingenieus concept voor de kinderkamer. Het bed wordt geleverd incl. lattenbodem en zonder matras. Elke matras uit de collectie van huisenthuis.nl past hierin.

  • Robuust en van uitstekende kwaliteit.
  • Wit gelakt MDF
  • Ruimtewinner
  • Snel geleverd
  • Incl. lattenbodem
  • Makkelijk zelf te monteren
  • Gratis verzending

Meer informatie >

Artikelnummer: JKM10541.00 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Dit bureaubed heeft een dubbele functie : Overdag een riante studeerplek en ’s nachts een comfortabele slaapplaats ! Het bed met een ligmaat van 90×200 cm. wordt geleverd incl. lattenbodem en zonder matras. Onder het liggedeelte is een groot open vak, wat in bureautoestand het bureaublad is. Hierop is voldoende ruimte voor je laptop, schriften, boeken, pennenhouders etc. De onderkant van het opgeklapte bed kan gemakkelijk dienstdoen voor het ophangen van memo’s, foto’s etc.

In het bed past elke matras van 90 x 200cm uit de collectie van huisenthuis.nl. Deze dient U apart bij te bestellen.


Aanbevolen Matras Octavia 90x200cm

Tip: Matras Octavia 90x200cm.

We hebben voor dit bed een luxe matras voor je geselecteerd met de beste prijs/kwaliteit verhouding: een Polyether matras met luxe doorstikking met 300 grs. zuivere katoen, 18cm dik en sg.40, die geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 85 kg. Dat is gegarandeerd gezond en goed slapen voor je kind.

Ventilerend Comfort-schuim
 CFK vrij
Optimaal ligcomfort
Dikte 18cm
Soortelijk gewicht: 40
Katoen damast
 Met handgrepen
Met ventilatie rooster

Van 239,- voor 119,-

Matras-Octavia-419px


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Bureaubed Space”


64637