Alleen bij ons!

Gratis Verzending
Levertijd: 10 werkdagen

Van baby tot kleuter !

Vanaf de komst van je baby tot de kinderjaren ben je met de aankoop van dit meegroeibed uit de zorgen ! Wat een stevig bed, waarvan de klasse en het vakmanschap afstralen !! Zo kan je kind gerust slapen in dit bed met stevige en veilige stijlen aan het hoofd- en voeteneind en een uitvalbeveiliging aan de zijkanten. Het bed wordt geleverd incl. lattenbodem voor elke lengtemaat. Vervaardigd uit hoogwaardig MDF in wit gelakt, geeft dit bed een chique uitstraling. Je kunt het bed ook nog uitbreieden met een bijpassende bedlade voor extra bergruimte onder het bed.

Voor de prijs hoef je het niet te laten !

  • Wit gelakt MDF.
  • Doorgroeibed.
  • Excl. matras.
  • Makkelijk zelf te monteren.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

Meer informatie >


Productinformatie

Het meegroeibed kan opgebouwd worden in 3 verschillende lengtes, dus kan meegroeien vanaf baby, tot kind en tiener. De verschillende afmetingen zijn voor baby140x102x72cm., voor kind160x102x72cm., en voor tiener200x102x72cm. Een bijpasssende bedlade in de afmeting 62x130x23 cm. kun je nog apart bij bestellen en deze past onder alle 3 de bedden. De matrassen Joshua-14 en Joshua-16 zijn speciaal geschikt voor het doorgroeibed Joshua.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Kinderbed Joshua-W”


60322