Alleen bij ons!

827.00 469.00

Of vanaf € 15.42 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Een stapelbed met extra ruimte!

Dit stapelbed heeft nog meer ruimte voor de kinderen of een onverwachte gast. Want in dit bed kunnen maar liefst 3 personen slapen.

Zo kun je de ruimte in de slaapkamer nog beter benutten.

Dit bed wordt aangeboden met 2 matrassen. Met een polyether matras voor het onderste bed van 140x200cm met een gewicht van SG.40 en maar liefst 18cm dik. Afgewerkt met een 2-zijdig doorstikte damast met een afdekking aan beide zijden met een laag 300 grams. zuiver katoen. Deze matras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 100 kg.

Voor het bovenste bed wordt een degelijke polyether matras van 14cm dik en een gewicht van SG.40 meegeleverd. Afgewerkt met een doorstikte damast met aan één zijde een laag van 500 gr. wol en één zijde luxe fiberfill. Deze basismatras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 75 kg.

Dit stapelbed is zeer gemakkelijk te monteren. Een duidelijke montagetekening wordt meegeleverd.

  • Optimaal ruimte gebruik.
  • Perfecte kwaliteit.
  • Afgewerkt in alu-kleur epoxy lak.
  • Compleet met metalen lattenbodems.
  • Levertijd 10 werkdagen.

Mocht dit bed je keuze niet zijn, bekijk dan ook eens de rest van onze collectie stapelbedden.

Meer informatie >

SKU: JKM10118.00-1 Category: Tags: , ,

Description

Een prima ruimtewinner op de tienerkamer. Zo kun je op de ruimte van 1 bed, 3 personen laten slapen. Op het bovenste bed is ruimte voor een matras van 90x200cm, op het onderste bed past een matras van 140x200cm. Het bed wordt geleverd met metalen lattenbodems en is helemaal afgewerkt in een sterke epoxylak. De ruimte tussen de 2 bedden is 91 cm. hoog excl. matras. De ruimte onder het onderste bed is 30 cm hoog en de hoogte van het rekje van het bovenste bed is 30cm. excl. matras.

Wil je extra voordelig uit zijn compleet met matrassen, kies dan voor onze bundel aanbieding incl. matrassen. Want Compleet kopen=Voordeel kopen.


Reviews (0)

Reviews


There are no reviews yet.

Schrijf als eerste iets over “Stapelbed Jupiter Bundelaanbieding”


69800