Alleen bij ons!

660.00

Of vanaf € 21.69 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Kwaliteit en Kleurnuances!

De kinderkamerserie Maud heeft een chique uitstraling door de eiken melamine rompen en de in chocolade bruin mat gelakte voorfronten van de deuren en laden. De uitstraling en afwerking geven je het gevoel : kom maar op, dit ziet er zo modern en degelijk uit! De aparte handgrepen op de deuren en kasten maken de look kompleet.

Naast een bed met een onderschuifbed bestaat deze kinderkamerserie uit alles wat een kinderkamer nodig heeft, zoals een twee-deurs en drie-deurs kledingkast, een boekenkast, een nachtkastje, een roomdivider, een set van 2 hangplanken, en een bureau met een bijpassende rolcontainer.

  • Krachtige en tijdloze uitstraling
  • Uitgevoerd in eikenkleur met chocobruin
  • Eigentijds ontwerp
  • Makkelijk zelf te monteren
  • Gratis verzending

Meer informatie >

Artikelnummer: JKM10591.00 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Deze 3-deurs-linnenkast heeft achter de 2 linkerdeuren met verticale handgrepen over de volle breedte boven een legplank, waaronder een kledingroede en daaronder beneden nog een legplank. Achter de rechterdeur zijn nog eens 5 open vakken. Dit schept een zee aan bergruimte.

De romp van de kast is vervaardigd uit eikenkleurige melamine en heeft afgeschuinde zijkanten. De deuren zijn uitgevoerd in een chocolade bruine uitvoering en hebben brede bijpassende handgrepen, wat de kast een aparte look geeft.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “3-Deurskast Maud”


64905