Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 3.25 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Elke Nacht Totaal Comfort !

Deze binnenverings matras van 20cm dik met 150 5-slags Bonnell veren per m2 heeft een vocht regulerend interieur en is CFK vrij. Met vaste hoes en afgewerkt in een sierstepping met een luxe damast tijk. Voorzien van een anti-allergische katoenen afdeklaag, ventilatieroosters en handgrepen. Deze binnenveringsmatras biedt een perfecte ondersteuning van het lichaam, omdat je gewicht gelijkmatig wordt verdeeld.

Deze matras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 85 kg. Deze matras is met elke vaste bedbodem van huis&thuis.nl te combineren, maar is niet geschikt voor verstelbare bodems.

  • Optimale ventilatie.
  • Prima binnenvering.
  • Medium slaapcomfort.
  • Vochtregulerend interieur.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

 

Meer informatie >

Artikelnummer: MTS10011 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De matrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn matrassen aan met 50% korting. Dus je krijgt niet de 2e matras voor de halve prijs maar je koopt bij huis&thuis.nl matras met meer dan 50% korting. Zo koop je de beste matras tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En met gratis 3 jaar lang 100% garantie!


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Matras Leonora”


11042