Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 4.57 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Super uitgerust uit bed !

Deze hoogwaardige binnenverings matras van 20cm dik met 150 5-slags geharde Bonnell veren per m2 en een draaddikte van 2,2mm biedt een prima ligcomfort en is CFK vrij. In de middenzone tussen de Bonnell kern zijn polyether schotten geplaatst voor extra versteviging. Met vaste hoes en afgewerkt in een naaldstepping met een luxe damast tijk. Aan de ene zijde heeft de matras een 500grams IWS wol afdekking en aan de andere zijde een katoen afdekking. Verder heeft de matras ventilatieroosters en handgrepen. De binnenveringsmatras biedt een perfecte ondersteuning van het lichaam, omdat je gewicht gelijkmatig wordt verdeeld.

Deze matras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 100 kg en is met elke vaste bedbodem van huis&thuis.nl te combineren, maar is niet geschikt voor verstelbare bodems.

 

  • Optimale ventilatie.
  • Hoge kwaliteit binnenvering.
  • Lange levensduur.
  • Extra versteviging in de middenzone.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

Meer informatie >

SKU: MTS10005 Categories: ,

Description

De matrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn matrassen aan met 50% korting. Dus je krijgt niet de 2e matras voor de halve prijs maar je koopt bij huis&thuis.nl elke matras met meer dan 50% korting. Zo koop je de beste matras tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En met gratis 3 jaar lang 100% garantie!


Reviews (0)

Reviews


There are no reviews yet.

Schrijf als eerste iets over “Matras Lotario”


11028