Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 6.54 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Pocketveren met Koudschuim Met Optimale Ventilatie !

Deze Pocketverenmatras met koudschuimafdekking is een matras van 20cm dik is vervaardigd uit ventilerend koudschuim en CFK vrij. De kern van pocketveren is geprofileerd in 7 comfortzones. De 4-zijdig afritsbare, gestepte witte hoes van dubbeldoeks stretch materiaal zorgt voor een stevige toplaag.

Deze matras is geschikt voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 100 kg. Deze matras is met elke vaste of verstelbare bedbodem van huis&thuis.nl te combineren.

 

  • Optimale ventilatie.
  • Blijvende veerkracht en geen kuilvorming.
  • Medium slaapcomfort.
  • Vormt zich goed naar het lichaam.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

Meer informatie >

Artikelnummer: MTS10017 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De matrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn matrassen aan met 50% korting. Dus je krijgt niet de 2e matras voor de halve prijs maar je koopt bij huis&thuis.nl elke matras met meer dan 50% korting. Zo koop je de beste matras tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En met gratis 3 jaar lang 100% garantie!


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Matras Comforta-M”


11054