Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 4.90 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Optimale ventilatie !

Deze koudschuim matras van 16cm dik met een gewicht van SG.40 is vervaardigd uit ventilerend koudschuim en CFK vrij. De kern is geprofileerd in 7 zones. Afgewerkt in een banenstepping met een luxe badstof afneembare hoes. De hoes is met 200gram fiberfill gestept.

Deze matras is geschikt voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 85 kg. Deze matras is met elke vaste of verstelbare bedbodem van huis&thuis.nl te combineren.

 

  • Optimale ventilatie.
  • Blijvende veerkracht en geen kuilvorming.
  • Medium tot stevig slaapcomfort.
  • Vormt zich goed naar het lichaam.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

Meer informatie >

Artikelnummer: MTS10004 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De matrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn matrasssen aan met 50% korting. Dus je krijgt niet de 2e matras voor de halve prijs maar je koopt bij huis&thuis.nl gewoon elke matras met meer dan 50% korting. Zo koop je de beste matras tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En ook nog met gratis 3 jaar lang 100% garantie!


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Matras Mondeo”


11026