Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 5.42 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Pocketveren Met Koudschuim !

Deze pocketvering matras met met 280 veren per m2 en 7 comfortzones over het gehele lichaam en met medium slaapcomfort zorgt voor een prima gewichtsverdeling door het pocketveren interieur met bandstaal. Een complete comfortzone met schuimomanteling en aan beide zijden afgedekt met 3 cm HR40 koudschuim voor een heerlijk slaapcomfort. De koudschuim toplaag zorgt ervoor, dat het matras zich aan je lichaamsvorm aanpast en daardoor verkrijg je een prima ligcomfort en een juiste drukverlaging. Samen met de pocketveren zorgt het koudschuim ervoor, dat je altijd in een natuurlijke houding slaapt. Je lichaamsgewicht wordt gelijkmatig over het matras verdeeld en dit voorkomt drukpunten op je lichaamsdelen en voorkomt bewegen in je slaap. De 4-zijdig afritsbare, gestepte witte hoes van dubbeldoeks stretch materiaal zorgt voor een stevige toplaag.

Deze matras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 100 kg en is met elke vaste of verstelbare bedbodem van huis&thuis.nl te combineren.

 

  • Medium slaapcomfort.
  • Pocketveren met koudschuim.
  • Optimale vochtverwerking.
  • Perfecte ondersteuning.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

Meer informatie >

Artikelnummer: MTS10026 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De matrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn matrassen aan met 50% korting. Dus je krijgt niet de 2e matras voor de halve prijs maar je koopt bij huis&thuis.nl elke matras met meer dan 50% korting. Zo koop je de beste matras tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En met gratis 3 jaar lang 100% garantie!


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Matras Dynamica-M”


11040