Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 14.79 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Electrisch Verstelbare Schotelbodem !

Deze electrisch verstelbare schotelbodem is een ergonomische lattenbodem van 10,5 cm. hoog heeft 55 kwalitatief hoogwaardige kunststof schotels, die zijn bevestigd op 11 beuken dwarslatten. De bodem heeft een volledig houten frame en de schotels zijn verdeeld in 5 zones en zijn onderling verwisselbaar. De krachtige Limoss motor met afstandsbediening zorgt ervoor, dat je het hoofd- en voetdeel in je gewenste ligpositie kunt zetten. De schotelbodem heeft totaal 11 latten met 5 verschillende zones, nl. een hoofddeel, een schouder aanpassing door een zachtere lagering, een middenzone versterking, een heupdeel door een zachtere lagering en een beengedeelte. Een schotelbodem is de beste keus in combinatie met een traagschuimmatras Deze lattenbodem is geschikt voor een maximale belasting van 75 kg.

 

  • Speciaal geschikt voor traagschuim matrassen.
  • 55 Kunststof schotels op 11 latten.
  • Houten kader.
  • Electrisch verstelbaar.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

Meer informatie >


Productinformatie

Huisenthuis.nl heeft een uitgebreide lattenbodem collectie in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. In deze collectie vindt je vaste lattenbodems, handverstelbare lattenbodems en luxe elektrische verstelbare lattenbodems. Dus voor elke gewenst slaapcomfort kun je bij Huisenthuis.nl slagen met een perfecte lattenbodem eventueel in combinatie met een super comfortabele matras. De garantie voor de perfecte nachtrust. De lattenbodems van Huisenthuis.nl worden in de hoogst gekwalificeerde Duitse lattenbodemfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merken lattenbodems gemaakt. Huisenthuis.nl heeft haar eigen lattenbodemcollectie zonder dure merken en met zijn dure reclamecampagnes. Daarom biedt Huisenthuis.nl zijn lattenbodems aan tegen zeer concurrerende prijzen. Zo koop je de beste lattenbodem tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen! En met gratis 3 jaar lang 100% garantie!


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Schotelbodem Ultimo-EV”


62534