Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 9.83 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Split Uitvoering!

Deze toppermatras beschermt je matras. Je legt hem je bovenop je matras, het is dus geen vervanging. Daardoor zorgt hij voor extra bescherming van je matras, een nog comfortabeler slaapcomfort en draagt hij daardoor bij tot een langere levensduur van je matras. Deze matras is 8 cm dik en is gevuld met een Visco-traagschuim kern, die zorgt voor een betere ondersteuning en gewichtsverdeling. Door de split uitvoering is het matras uitermate geschikt voor hand- en electrisch verstelbare lattenbodems. Het matras is voorzien van een luxe ventilatieborder en een dubbeldeks gestepte afritsbare stretch hoes zorgt voor een prettig ligcomfort. Doordat de tijk afritsbaar is kan deze eenvoudig gelucht of gereinigd worden.

  • Extra slaapcomfort
  • Traagschuim
  • Afritsbare hoes
  • Split uitvoering
  • Gratis geleverd
  • Betaalbaar geprijsd

Meer informatie >

Artikelnummer: MTS10045 Categorie: Tags: , , ,

Productinformatie

De toppermatrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen topper- en matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes.

Daarom biedt huis&thuis.nl zijn toppermatrassen aan tegen erg concurrerende prijzen. Zo koop je de beste toppermatras voor extra bescherming van je matras en deze topper verlengt ook nog eens de levensduur ervan! Dat is nog eens voordeel doen. En met gratis 3 jaar lang 100% garantie!


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Toppermatras Elita-SP”


63721