Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 5.09 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Lekker in de veren !

De pocketvering matras met 7 comfortzones en met stevig slaapcomfort zorgt voor een prima gewichtsverdeling door de 340 tonvormige veren per m2 en een natuur jute drukverdeler. Een complete comfortzone met schuimomanteling en aan beide zijden afgedekt met 3 cm polyether SG30 voor een heerlijk slaapcomfort. De 4-zijdig afritsbare, met 250 gr fiberfill gestepte witte hoes van dubbeldoeks stretch materiaal zorgt voor een zachte toplaag.

Deze matras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 105 kg en is met elke vaste of verstelbare bedbodem van huis&thuis.nl te combineren.

 

  • Stevig slaapcomfort.
  • Anti-allergisch en anti-huisstofmijt.
  • Onafhankelijk veercomfort.
  • Interieur met tonvormige veren.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

Meer informatie >

Artikelnummer: MTS10013 Categorie: Tags: ,

Productinformatie

De matrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn matrassen aan met 50% korting. Dus je krijgt niet de 2e matras voor de halve prijs maar je koopt bij huis&thuis.nl elke matras met meer dan 50% korting. Zo koop je de beste matras tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En met gratis 3 jaar lang 100% garantie!


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Matras Sharana-H”


11046