Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 2.27 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Comfortabel en aantrekkelijk geprijsd !

Deze polyether matras van 12cm dik met een gewicht van SG.25 is vervaardigd uit ventilerend luxury foam en CFK vrij. Met afneembare hoes en afgewerkt in een sierstepping in een sterke damaststof en afgedekt met aan beide zijden 150gr. Fiberfill.

Deze basismatras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 75 kg. Deze matras is met elke vaste of verstelbare bedbodem van huis&thuis.nl te combineren.

 

  • Medium slaapcomfort.
  • Lange levensduur.
  • Aantrekkelijk geprijsd.
  • Anti-allergisch.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.

Meer informatie >

Artikelnummer: MTS10033 Categorie: Tags: ,

Productinformatie

De matrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn matrasssen aan met 50% korting. Dus je krijgt niet de 2e matras voor de halve prijs maar je koopt bij huis&thuis.nl gewoon elke matras met meer dan 50% korting. Zo koop je de beste matras tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En ook nog met gratis 3 jaar lang 100% garantie!


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Matras Fabian”


29756