Alleen bij ons!

705.00 469.00

Of vanaf € 15.42 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Een stapelbed met extra ruimte!

Dit stapelbed heeft nog meer ruimte voor de kinderen of een onverwachte gast. Want in dit bed kunnen maar liefst 3 personen slapen.

Zo kun je de ruimte in de slaapkamer nog beter benutten.

Dit bed wordt aangeboden met 2 matrassen. Met een polyether matras Octavia voor het onderste bed van 140x200cm met een gewicht van SG.40 en maar liefst 18cm dik. Afgewerkt met een 2-zijdig doorstikte damast met een afdekking aan beide zijden met een laag 300 grams. zuiver katoen. Deze matras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 100 kg.

Voor het bovenste bed wordt een degelijke polyether matras Starlet van 14cm dik en een gewicht van SG.40 meegeleverd. Afgewerkt met een doorstikte damast met aan één zijde een laag van 500 gr. wol en één zijde luxe fiberfill. Deze basismatras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 75 kg.

Dit stapelbed is zeer gemakkelijk te monteren. Een duidelijke montagetekening wordt meegeleverd.

  • Optimaal ruimte gebruik.
  • Perfecte kwaliteit.
  • Afgewerkt in alu-kleur epoxy lak.
  • Compleet met metalen lattenbodems.
  • Levertijd 10 werkdagen.

Mocht dit bed je keuze niet zijn, bekijk dan ook eens de rest van onze collectie stapelbedden.

Meer informatie >

Artikelnummer: JKM10118.00 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Een prima ruimtewinner op de tienerkamer. Zo kun je op de ruimte van 1 bed, 3 personen laten slapen. Op het bovenste bed is ruimte voor een matras van 90x200cm, op het onderste bed past een matras van 140x200cm. Het bed wordt geleverd met metalen lattenbodems en is helemaal afgewerkt in een sterke epoxylak. De ruimte tussen de 2 bedden is 91 cm. hoog excl. matras. De ruimte onder het onderste bed is 30 cm hoog en de hoogte van het rekje van het bovenste bed is 30cm. excl. matras.

Wil je extra voordelig uit zijn compleet met matrassen, kies dan voor onze bundel aanbieding incl. matrassen. Want Compleet kopen=Voordeel kopen.


Epoxy afwerking

De metalen delen van dit meubel zijn  afgewerkt met epoxy of poedercoating. Oftewel deze metalen delen zijn geëpoxeerd met een poedercoating.. Poedercoating is een moderne en milieuvriendelijke systeem om metaalproducten van een fraaie, krasbestendige, gemoffelde laag te voorzien. Hierbij wordt poeder via spuitrobots elektrostatisch op het materiaal aangebracht en vervolgens onder hoge temperatuur gemoffeld.

 Ook kanten, hoekjes en gaten zijn zo optimaal beschermden van lak voorzien.

Het frame kan met een vochtige doek in combinatie met niet bijtende onderhoudsmiddelen schoongemaakt worden.

 


Stel een vraag

Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Reviews (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Stapelbed Jannes-3 Bundelaanbieding”


34587