Alleen bij ons!

249.00 189.00

Of vanaf € 6.21 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

“Concrete” Betonlook !

Deze serie handige en efficiente meubelen Concrete zijn vervaardigd uit stevige milieuvriendelijke meubelplaat met een grijze betonlook melamine afwerking. De serie bestaat uit bureau’s, rolcontainer, schoenenkasten, wandrekken, roomdividers en T.V.-meubelen. Sommige voorfronten van deuren en laden zijn afwerkt in hoogglans wit, maar dit staat bij de meubelen aangegeven. Deze serie meubelen hebben een fleurige, jong wonen uitstraling en zullen zeker iets aparts zijn in je woon- of slaapkamer. Eenvoudig te monteren want een duidelijke montage tekening wordt natuurlijk mee geleverd.

De afgebeelde antracietgrijze stoffen opbergblokken in het bureau zijn optioneel leverbaar.

  • Jong en betaalbaar
  • Gemaakt van milieuvriendelijk plaatmateriaal
  • “Concrete” betonlook grijs
  • Frisse uitstraling
  • Snel geleverd
  • Eenvoudig te monteren

Meer informatie >


Beschrijving

Deze bureautafel is vervaardigd uit stevige milieuvriendelijke meubelplaat met een grijze betonlook melamine afwerking, gecombineerd met de witte romp van het bureaumeubel met betonlook grijs deur- en ladefront. Het is multifunctioneel en geeft een design uitstraling. Het bureau kan naar keuze in een linkse of rechtse hoekopsteling worden gemonteerd volgens de bijgeleverde montagetekening. De bureaukombinatie bestaat uit een bureaukast met een witte romp en grijs betonlook lade en deurfront van 137cm lang, 33cm diep en 71cm hoog en een bureautafel in grijs betonlook van 136cm lang, 66,5cm diep en 74 cm hoog. De bureautafel rust op de bureaukast met links en rechts 2 open vakken en daartussen een deur en een lade.

Dit bureau kun je snel zelf monteren want een duidelijke montage tekening wordt natuurlijk mee geleverd. Het bureau kan naar keuze in een linkse hoekopstelling of een rechtse hoekopstelling gemonteerd worden.

De afgebeelde antracietgrijze stoffen opbergblokken in het bureau zijn optioneel leverbaar.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Bureau Concrete-L”


65182