Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 5.56 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 5 werkdagen

Een bureaustoel voor je tiener is er in vele maten en soorten te koop. Maar niet een kwaliteit als deze, want die is gewoon subliem. Daarom is hij zijn prijs dubbel en dwars waard. De rugleuning is gestoffeerd met een actief-ademende stof voor een perfecte ventilatie. Tevens is de rugleuning traploos in hoogte en diepte instelbaar om helemaal aan te passen aan de lichaamsgrootte van je kind.Er zit een speciale kindergasveer in voor de hoogteverstelling vanaf 20Kg lichaamsgewicht. Deze stoel wordt aanbevolen voor kinderen van 5 tot 15 jaar. De stoel heeft 2 kwaliteitskeurmerken.

Meer informatie >


Productinformatie

Prachtige bureaustoel voor je kind gemaakt van perfecte materialen en een mooie vormgeving. Deze bureaustoel behoort tot onze huisenthuis Top-Line collectie.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Bureaustoel Jelte”


22233