Alleen bij ons!

545.00

Of vanaf € 17.91 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 40 werkdagen

Modern zitcomfort met kwaliteit.

Met een vormgeving zoals ook de grote ontwerpers eerder gemaakt hebben. Maar bij huisenthuis.nl super betaalbaar. Strak en vakkundig gestoffeerd en met een heerlijk en stevig zitcomfort

In deze serie is tevens een fauteuil en 3-zits bank leverbaar.

De stof is supersterk en wil je er nog langer plezier van gebruik danRoyal Textile Protector.

Voor uitleg van de sterkte van de stof zie bij Eigenschappen het aantal martindale toeren en de uitleg hierover onderaan.

  • Design vormgeving.
  • Strak gestoffeerd.
  • De romp is vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen.
  • In vele moderne interieurs te combineren.
  • Met gratis 3 jaar 100% garantie.
  • Gratis geleverd.

Meer informatie >

Artikelnummer: BAN10079.06 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Uitgevoerd met een vast gestoffeerd zitkussen en los rugkussen. Mooi strak en perfect afgewerkt. De romp is opgebouwd uit beuken regels wat betreft het dragende gedeelte in combinatie met milieuvriendelijke vezelplaat. De gehele romp is voorzien van 200 grams dacron en 20 mm polyether. De vering is een stalen Nosag ondervering afgedekt met polyamide. Het zitkussen heeft een vulling van een extra zware kwaliteit polyether SG. 37, afgedekt met 200 grams dacron. Het rugkussen is gevuld met polyether SG. 20 en afgedekt met een laag polyether SG 25. De stof is 100% polyester en heeft een sterkte van 32.000 Martindale. Zithoogte is 44cm, zitdiepte 52cm. Heeft u vragen over meer kleurmogelijkheden, bel of mail ons!


Martindale test

Martindale test

De slijtweerstand van stoffen wordt vastgesteld via een zgn. Martindale test.

Met behulp van een gewichtje wordt een bepaalde druk wordt veroorzaakt op een wrijfnok. Deze nok wrijft al draaiend in concentrische cirkels over het te testen stuk stof. Wanneer er drie draden zijn gebroken, is het aantal toeren Martindale vastgesteld. Uiterlijke kenmerken als gaatjes, vaalheid, pilling, grip en structuurverandering worden echter eveneens meegenomen in de beoordeling. De waarden lopen voor meubelstoffen uiteen van 6.000 voor decoratieve stoffen tot minimaal 20.000 of meer voor projectstoffen.

De stoffen welke door huisenthuis.nl worden gebruikt belopen meestal de waarde van boven de 20.000.


Stel een vraag

Reviews (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Tweezitsbank Dinami-Z”


19252