Alleen bij ons!

135.00

Of vanaf € 4.44 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 5 werkdagen

Industrieel en Design!

Dit zijn de sleutelwoorden van deze tafelserie Boaz. Deze serie bestaat uit een mimiset, 2 bijzettafels en 3 salontafels. Door gebruikmaking van een vierkant metalen buiswerk van 25x25mm. in kombinatie met een eikenhouten blad, wat met een “smoked” kleurolie is behandeld, wordt een elegant en onverwoestbaar geheel gecreeerd. Het blad is afgewerkt in geborsteld hout en noesten kunnen zichtbaar blijven, dat maakt deze tafels zo natuurlijk en apart. Het metalen frame is afgewerkt in een smeedkleurige uitvoering.

  • Estetisch mooi
  • Onverwoestbaar
  • Eikenhouten blad
  • Gratis verzending
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Snel geleverd

Meer informatie >


Productinformatie

Deze bijzettafel van 40×40 cm. is vervaardigd uit een smeedkleurig metalen buisframe van 25x25mm. en het blad is gemaakt uit geolied eikenhout in “smoked oil”. Het hout is geborsteld en noesten kunnen zichtbaar blijven, maar dat maakt de tafel zo apart, echt en levendig.

Een handige bijzettafel om in kombinatie met de andere artikelen Boaz je interieur een eigen en voorname look te geven!!!


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Bijzettafel Boaz-4”


65939