Alleen bij ons!

119.00

Of vanaf € 3.91 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 3 werkdagen

Hip en handig

De bijzettafel Agora is een bijzondere verschijning: een mooi metalen onderstel wordt gecombineerd met een mangohouten bovenblad.

Deze bijzettafel heeft nog een leuke verassing: het deksel kan je e af nemen waardoor je allerlei spullen kwijt kan onderin. Heel handig om dus om wat spullen in op te bergen, maar ook heel handig om er even bij te zetten als er visite komt.

Het ronde bovenblad is gemaakt van mangohout en de kenmerkende patronen die daarbij horen zijn nog perfect zichtbaar. Deze tafel is leuk om te combineren met een leuke poef of hocker.

Artikelnummer: SLT10360.00 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Dit artikel is handgemaakt en is daardoor is elk van deze artikelen uniek. Het kan voorkomen dat er onregelmatigheden voorkomen in vorm en kleur, en deze getuigen van het individuele karakter.

Het bovenblad van deze tafel is gemaakt van Mangohout. De mangoboom is een hardhout dat voorkomt in de tropische wouden van Zuidoost Azie, Australie en de eilanden in de Grote Oceaan. De kleur is veelal goudbruin maar ook geel, roze en zwarte lagen kunnen voorkomen. Mangohout is ook duurzaam: als een mangoboom 15 tot 20 jaar oud is geeft hij minder fruit en wordt de boom veelal gekapt om plaats te maken voor een nieuwe boom.


Extra informatie
Kleur

Zwart

Breedte

60cm.

Hoogte

45cm

Diepte

60cm.

Materiaal

Mangohout en metaal

Handgemaakt

Dit artikel is handgemaakt

Levertijd

3 werkdagen

Garantie

Gratis 3 jaar lang 100% garantie

Verzending

Gratis verzonden door Huisenthuis.nl

Verzendingswijze

Met pakketpost via DHL

DELEN:

Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Bijzettafel Agora L – Zwart”


59289