Alleen bij ons!

89.00

Of vanaf € 2.93 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 3 werkdagen

Op en top stoer

De bijzettafel Sundar is een tafeltje met een bijzonder karakter en past goed in je woonkamer als je wel van de industriele woonstijl houdt.

Met zijn drie ijzeren poten staat deze tafel bijzonder stabiel. Ook de rand onder het bovenblad is van metaal en daarop zijn de lasnaden nog zichtbaar. Dit draagt bij aan het industriele karakter want het zijn de kleine imperfecties die dit handgemaakte artikel bijzonder en karakteristiek maken.

Het ronde bovenblad is gemaakt van mangohout en de kenmerkende patronen die daarbij horen zijn nog perfect zichtbaar. Deze tafel is leuk om te combineren met een leuke poef of hocker.

Meer informatie >


Beschrijving

Dit artikel is handgemaakt en daardoor is elk van deze artikelen uniek. Het kan voorkomen dat er onregelmatigheden voorkomen in vorm en kleur, maar deze getuigen van het individuele karakter.

Het bovenblad van deze tafel is gemaakt van Mangohout. De mangoboom is een hardhout dat voorkomt in de tropische wouden van Zuidoost Azie, Australie en de eilanden in de Grote Oceaan. De kleur is veelal goudbruin maar ook geel, roze en zwarte lagen kunnen voorkomen. Mangohout is ook duurzaam: als een mangoboom 15 tot 20 jaar oud is geeft hij minder fruit en wordt de boom veelal gekapt om plaats te maken voor een nieuwe boom.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Bijzettafel Sundar-W”


59279