Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 11.01 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Deze hoge tafel is super sterk want deze hoge tafel heeft een volledig geëpoxeerd metalen frame met poten van 9x9cm en een HPL blad van 46mm. Ook geschikt voor intensief gebruik. Deze tafel is in meerdere kleuren poten en met diverse bladen leverbaar. Staat je gewenste kleur er niet bij? Stuur ons een mail met je wens en wij geven je alle informatie.

Meer informatie >

Artikelnummer: TFL10062 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De poten zijn afgewerkt in een sterke epoxylak in RVS-kleur en het blad heeft mooie mat naturel eiken structuur. Ideaal voor in de kamer maar ook in de woonkeuken. Heerlijk om aan te eten maar ook geschikt voor de hobby. De tafel is gechikt voor hoge stoelen met een zithoogte van 65 cm.


HPL-tafelblad

Een HPL blad is een kern van een harde spaanplaat afgewerkt met een kunststofplaat van HPL.

HPL is een decoratief plaatmateriaal welke bestaat uit meerdere lagen in fenolhars gedrenkt papier en met 1 zijde met melaminehars geïmpregneerd decorpapier, die door middel van hitte en druk met elkaar versmolten worden. HPL is krasvast en korte tijd bestand tegen hogere temperaturen. Eenvoudig te onderhouden met een vochtige doek eventueel in combinatie met niet bijtende schoonmaakmiddelen.

In de volksmond wordt HPL ook wel formica genoemd hetgeen echter een merknaam is van een type HPL.

HPL is ideaal voor gebruik in keuken en horeca.


Epoxy afwerking

De metalen delen van dit meubel zijn  afgewerkt met epoxy of poedercoating. Oftewel deze metalen delen zijn geëpoxeerd met een poedercoating.. Poedercoating is een moderne en milieuvriendelijke systeem om metaalproducten van een fraaie, krasbestendige, gemoffelde laag te voorzien. Hierbij wordt poeder via spuitrobots elektrostatisch op het materiaal aangebracht en vervolgens onder hoge temperatuur gemoffeld.

 Ook kanten, hoekjes en gaten zijn zo optimaal beschermden van lak voorzien.

Het frame kan met een vochtige doek in combinatie met niet bijtende onderhoudsmiddelen schoongemaakt worden.

 


Stel een vraag

Reviews (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Hoge tafel Terneuzen-E”


15547