Alleen bij ons!

745.00

Of vanaf € 24.49 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Idyllisch, stijlvol en romantisch !

Dat zijn de kenmerken van deze prachtige serie woonkamermeubelen Idylle.

Idyllisch zijn deze meubelen door de keerbare laden van pitriet/hout aan de ene kant en wit aan de andere kant, stijlvol zijn deze meubelen door de afwerking met de klassieke plint en ingefreesde groeven in de deurpanelen, romantisch door het gebruik van de donkere bovenbladen en modern door de strakke witte kleur.

Deze meubelen zijn gemaakt van massief acacia hout.

De bladen zijn afgewerkt met een donkere warme grijsbruine beits, de rompen van de kasten zijn geheel wit. De houtstructuur is echter nog zichtbaar. De afwerking heeft een handmatig karakter om de sfeer van deze romantische lijn te benadrukken. De deuren en ladefronten hebben een mooie geïntegreerde handgreep .

  • Kortom, romantisch modern gecombineerd met degelijkheid.
  • Volledig massief hout.
  • Keerbare laden.
  • Mooie geintegreerde handgrepen.
  • Degelijk beslag.
  • Snel geleverd.

Meer informatie >


Beschrijving

Deze eetkamertafel is door zijn uitschuifblad ideaal om met meerdere mensen aan te tafelen. Hij past in vele interieurs door zijn perfecte afmeting van 200cm lang en 100 cm breed. Uitgeschoven is de tafel 250 cm. Bovenop een massief acacia bovenblad in donkere grijsbruine beits. De eetkamertafel Idylle is prima te combineren met de salon- en hoektafel en andere meubelen uit de serie Idylle. De tafel is ook met een vast blad te leveren in de maatvoering 220x100cm, 200x100cm, 180x90cm en 160×90 cm, zie hiervoor de tafel Idylle-V.


Acaciahout

Productinformatie Acacia Hout

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief acacia en acaciafineer. Acacia is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die sinds lange tijd gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het meubel een degelijke en warme uitstraling.

Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan.
Kanten en hoeken zijn afgerond en de oppervlakten van het meubel zijn geschraapt, waardoor deze een sterk golvend en doorleefd effect hebben gekregen. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel.

Lees hier meer over Acaciahout


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Eetkamertafel Idylle-S”


43788