Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 17.91 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Strak, Stijlvol en Eigentijds !

Dat zijn de kenmerken van deze prachtige serie woonkamermeubelen Katung.

Het gerecyclede massieve teak, waarvan de bladen licht geborsteld zijn en onbehandeld tegen vocht, geeft je interieur een warme en bij de tijdse uitstraling.

Deze meubelen zijn gemaakt van massief gerecycled teakhout met een finish in grey wash.

Een groot deel van het gebruikte teakhout komt uit de teakplantages uit Indonesie, dit prachtige hout geeft je teak meubelen een mooie doorleefde uitstraling. De mooiste meubelstukken kunnen ervan worden gemaakt voor jarenlang woonplezier.

Het stoere karakter wordt versterkt omdat deze meubelen deels geborsteld zijn en deels glad zodat de zachte houtdelen verdiept zijn en een natuurlijk relief in het hout is ontstaan.

  • Bladen 5 cm. dik
  • Massief teakhout.
  • Grey wash finish
  • Laden en deuren greeploos
  • Paneeldeuren
  • Snel geleverd

Meer informatie >


Beschrijving

Deze ruime massieve eetkamertafel biedt plaats aan vele gasten. Maar deze is door zijn ruime afmeting ook perfect om te puzzelen, kaarten of heerlijk de krant eens op open te slaan of met vrienden een heerlijk glas wijn te drinken. De tafel is in 4 maten leverbaar n.l. 160x90cm, 180x100cm, 200x100cm en 220x100cm.

De tafel heeft een ca. 5 cm. dik blad in volledig gerecycled massief teakhout, dat licht geborsteld is en onbehandeld tegen vocht. Door de grey-wash finish krijgt de tafel een doorleefde en eigentijdse uitstraling.

 


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Eetkamertafel Katung”


63663