Alleen bij ons!

698.00

Of vanaf € 22.94 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 20 werkdagen

Scandinavisch dineren

Eettafel Blans is een typisch Scandinavisch design door het eikenhouten onderstel. Deze moderne tafel staat mooi in ieder moderne eetkamer.

Door praktisch geplaatste poten is het mogelijk om met zes personen te dineren, want ook aan de kopse kant zitten de poten niet in de weg. Gezellig als je veel bezoek krijgt.

De tafel wordt standaard geleverd met een lengte van 160cm maar om met nog meer mensen rond de tafel te kunnen zitten heeft de tafel de mogelijkheid om te verlengen tot 205cm. Een verlengstuk erbij bestellen is tenslotte zo gedaan!

  • Scandinavisch design
  • Modern
  • Gratis verzending

Meer informatie >


Productinformatie

Eettafel Blans heeft een eikenhouten onderstel en een wit geverfd tafelblad. De tafel heeft de mogelijkheid tot verlenging waardoor de tafel een lengte krijgt van 205cm


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Eettafel Blans-WV Basis”


44844