Alleen bij ons!

625.00

Of vanaf € 20.54 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 20 werkdagen

Wat een luxe tafel

Deze tafel Olafur is een van onze grootste en ook een van onze chiqueste tafels in de collectie. Dit massief eiken bovenblad bestaat uit twee stukken: uit design oogpunt loopt er dus een kleine split over de lengte van de tafel. Het bovenblad is geborsteld eiken. Daarbij word met een borstel de tafel geschuurd waarbij de zachte stukjes hout uit het hout worden verwijderd.

Het stalen frame heeft een poedercoating ondergaan. Poedercoaten is een electrostatisch verfprocces. Daarbij wordt negatief geladen poeder op een positief object gespoten, waarna het in de oven wordt verhit.

  • Massief eiken bovenblad
  • Gepoedercoat stalen frame
  • Chique uitstraling
  • 200cm lang
  • Bovenblad geborsteld eiken
  • Gratis verzending

Meer informatie >


Productinformatie

Deze luxe tafel is 200cm lang en 95cm breed. Het frame heeft een poedercoating meegekregen. Het bovenblad is van geborsteld massief eiken. De afwerking van de tafel is buitengewoon subliem.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Eettafel Olafur”


63287