Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 20.68 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Onverwacht gasten aan tafel? Dan is deze tafel de oplossing. Deze tafel is uitrrekbaar waarbij een extra blad wordt uitgetrokken dat onder het blad verwerkt is. Deze tafel is in meerdere kleuren poten en met diverse bladen leverbaar. Staat je gewenste kleur er niet bij? Stuur ons een mail met je wens en wij geven je alle informatie.

Meer informatie >

Artikelnummer: TFL10037 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Deze tafel heeft een HPL blad met een modieuze betonlook en geëpoxeerd metalen onderstel met poten van 9x9cm. Zeer stevig en kan tegen een stootje. Het blad is krasvast en eenvoudig te reinigen.


HPL-tafelblad

Een HPL blad is een kern van een harde spaanplaat afgewerkt met een kunststofplaat van HPL.

HPL is een decoratief plaatmateriaal welke bestaat uit meerdere lagen in fenolhars gedrenkt papier en met 1 zijde met melaminehars geïmpregneerd decorpapier, die door middel van hitte en druk met elkaar versmolten worden. HPL is krasvast en korte tijd bestand tegen hogere temperaturen. Eenvoudig te onderhouden met een vochtige doek eventueel in combinatie met niet bijtende schoonmaakmiddelen.

In de volksmond wordt HPL ook wel formica genoemd hetgeen echter een merknaam is van een type HPL.

HPL is ideaal voor gebruik in keuken en horeca.


Epoxy afwerking

De metalen delen van dit meubel zijn  afgewerkt met epoxy of poedercoating. Oftewel deze metalen delen zijn geëpoxeerd met een poedercoating.. Poedercoating is een moderne en milieuvriendelijke systeem om metaalproducten van een fraaie, krasbestendige, gemoffelde laag te voorzien. Hierbij wordt poeder via spuitrobots elektrostatisch op het materiaal aangebracht en vervolgens onder hoge temperatuur gemoffeld.

 Ook kanten, hoekjes en gaten zijn zo optimaal beschermden van lak voorzien.

Het frame kan met een vochtige doek in combinatie met niet bijtende onderhoudsmiddelen schoongemaakt worden.

 


Stel een vraag

Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Reviews (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Tafel Terborg-B”


34326