Alleen bij ons!

1189.00 995.00

Of vanaf € 32.71 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 4 werkdagen

Relaxen met supercomfort.

In deze fauteuil is relaxen echt een weldaad en kun je optimaal ontspannen. Deze relaxfauteuil is comfortabel gestoffeerd met 3 mooie horizontale stiknaden in de rug die deze fauteuil een extra ,ooi accent geven.

De fauteuil is uitgevoerd met 2 sterke electromotoren waarmee je de rug en de voetensteun van de fauteuil onafhankelijk van elkaar in elke gewenste stand zetten. Dat is echte luxe die een avondje TV kijken op een nog hoger niveau tilt De bedieningsknoppen zitten in de ar,euning verwerkt..

  • Comfortabel gestoffeerd.
  • Slanke vormgeving.
  • Prima zitcomfort.
  • Snel geleverd.

Meer informatie >


Beschrijving

Deze fauteuil is op de rug, zitting en armleuningen afgewerkt in een mooie bruine leerkwaliteit. De buitenzijden zijn gestoffeerd in een luxe leatherlook. In de rug zijn horizontale banen verwerkt. De hoogte van de armen is 65 cm.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Relaxfauteuil Rianne-T”


43450