Alleen bij ons!

825.00

Of vanaf € 27.12 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Super hoofd- en rugcomfort !

In deze relaxfauteuil is relaxen echt een weldaad en kun je optimaal ontspannen. Deze relaxfauteuil heeft in de rug 2 diepe, verticale stiknaden.

De fauteuil is uitgevoerd met een sterke electromotor en heeft een luxe afstandsbediening met een extra neutraalstand toets. Hiermee kun je de rug van de fauteuil in elke gewenste stand zetten waarbij de voetensteun automatisch mee naar boven komt. Deze fauteuil is ook geschikt om als sta-op hulp te gebruiken. De afstandbediening heeft een knop waardoor met één druk de fauteuil weer in zijn oorspronkelijke positie komt. Zie de detailfoto’s.

  • Verticale instikkingen in de rug
  • Extra stevige hoofdsteun
  • Prima zit- en rugcomfort
  • Automatische neutraalstand toets
  • Snel geleverd

Meer informatie >


Beschrijving

Deze relaxfauteuil is op de rug, zitting en armleuningen afgewerkt in een mooie bruine lederkwaliteit. De buitenzijden zijn gestoffeerd in een luxe leatherlook. De fauteuil heeft een aangenaam zitcomfort en in het ruggedeelte zijn diepe verticale instikkingen aangebracht voor extra lende- en rugondersteuning. De dikke vulling in het bovenste gedeelte zorgt voor een extra hoofd-, nek- en schouderondersteuning. De hoogte van de armen is 65 cm.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Relaxfauteuil Rafaela-B”


Bijpassend:
43717