Alleen bij ons!

955.00

Of vanaf € 31.39 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Mega kloek en comfortabel !

In deze relaxfauteuil is relaxen echt een weldaad en kun je optimaal ontspannen. Deze relaxfauteuil is strak gestoffeerd.

De fauteuil is uitgevoerd met 2 sterke electromotoren en heeft een ingebouwde luxe 4-knops afstandsbediening aan de zijkant van de fauteuil. Hiermee kun je de rug en de zitting van de fauteuil apart bedienen en in elke gewenste stand zetten. Deze fauteuil is ook geschikt om als sta-op hulp te gebruiken. Zie hiervoor de detailfoto’s.

  • Verticale stiknaden
  • Robuuste vormgeving
  • Prima zit- en rugcomfort
  • Ingebouwde relaxbediening
  • Snel geleverd

Meer informatie >


Beschrijving

Deze relaxfauteuil is op de rug, zitting en armleuningen afgewerkt in een mooie bruine microvezelstof.  De fauteuil heeft dikke armleuningen, een aangenaam zitcomfort en in het ruggedeelte is een diepe horizontale instikking aangebracht voor extra hoofd- en schouderondersteuning. De verticale bestikkingen in het zit- en ruggdeelte geven de relaxfauteuil een bij-de-tijds gezicht. De hoogte van de armen is 65 cm.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Relaxfauteuil Ramona-B”


Bijpassend:
43712