Alleen bij ons!

925.00 825.00

Of vanaf € 27.12 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 4 werkdagen

Gracieus en stevig !

In deze relaxfauteuil is relaxen echt een weldaad en kun je optimaal ontspannen. Deze relaxfauteuil heeft in de rug horizontale en horizontale stiknaden.

De fauteuil is uitgevoerd met een 2 sterke electromotoren en heeft een luxe afstandsbediening. Zo kun je volledig rechtop zitten on TV tekijken en kun je de voetensteun toch in elke gewenste hoogte zetten. Deze fauteuil is ook geschikt om als sta-op hulp te gebruiken. De afstandbediening heeft een knop waardoor met één druk de fauteuil weer in zijn oorspronkelijke positie komt.

Wil je nog langer plezier van je lederen relaxfauteuil, kies dan ook voor Textile Protector. Zo kun je in de toekomst nog meer zorgeloos relaxen.

  • Diepe horizontale instikkingen in de rug.
  • Gracieuze vormgeving.
  • Prima zit- en rugcomfort.
  • Automatische neutraalstand toets.
  • Snel geleverd.

Meer informatie >


Productinformatie

Deze relaxfauteuil is volledig afgewerkt in een mooie micro-vezelstof met suède effect. De fauteuil heeft een aangenaam zitcomfort en in het ruggedeelte zijn diepe horizontale en verticale instikkingen aangebracht voor extra hoofd-,lende- en schouderondersteuning. De hoogte van de armen is 65 cm.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Relaxfauteuil Rolinde-B”


80845