Alleen bij ons!

1095.00 995.00

Of vanaf € 32.71 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 4 werkdagen

Weg met de stress !

In deze fauteuil is relaxen echt een weldaad en kun je optimaal ontspannen. Deze relaxfauteuil is modern comfortabel gestoffeerd maar toch met behoud van een slanke vormgeving.

De fauteuil is uitgevoerd met 2 sterke electromotoren en heeft een ingebouwd bedienspaneeltje in de armleuning. Hiermee kun je de rug van de fauteuil en voetensteun in elke gewenste stand zetten waarbij de rug voetensteun onafhankelijk in hoogte verstelbaar zijn.. Dus toch heerlijk rechtop zitten met de voeten volledig naar boven.

  • Comfortabel gestoffeerd.
  • 360 graden draaibaar.
  • Slanke vormgeving.
  • Prima zit- en rugcomfort.
  • Snel geleverd.

Meer informatie >


Beschrijving

Deze fauteuil is op de rug, zitting en armleuningen afgewerkt in een mooie taupekleurige leerkwaliteit. De buitenzijden zijn gestoffeerd in een luxe leatherlook. De fauteuil heeft een aangenaam zit- en rugcomfort. De Fauteuil heeft en zwaar metalen 5 teens voet.De hoogte van de armen is 65 cm.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Relaxfauteuil Romy-Z”


43454