Alleen bij ons!

1095.00

Of vanaf € 35.99 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Mooi en Comfortabel Relaxen !

In deze fauteuil is relaxen echt een weldaad en kun je optimaal ontspannen. Deze relaxfauteuil is comfortabel gestoffeerd met kwaliteitsleder en heeft horizontale banen in de rug.

De fauteuil is uitgevoerd met 2 sterke electromotoren en heeft een luxe afstandsbediening. Hiermee kun je onafhankelijk van elkaar het zit- en ruggedeelte verstellen op elke gewenste stand. Ook is het nekgedeelte verstelbaar.

Deze fauteuil is ook geschikt om als sta-op hulp te gebruiken.

Wil je nog langer plezier van je lederen relaxfauteuil, kies dan ook voor Royal leather Care. Zo kun je in de toekomst nog meer zorgeloos relaxen.

.

  • Comfortabel gestoffeerd.
  • Slanke vormgeving.
  • Prima kwaliteitsleder.
  • Snel geleverd.

Meer informatie >


Beschrijving

Deze sta-op relaxfauteuil is ontwikkeld om optimaal zitcomfort te bieden. De nosagveren in de zitting in combinatie met pocketvering en daarop een laag polyetherschuim, afgedekt met dacron, biedt een uitermate hoog zitcomfort. Een ijzeren draagframe met een houten constructie en krachtige electromotoren garanderen een draagvermogen tot maar liefst 120 kg. De dwarssingels in de rug met daarboven een laag polyetherschuim, afgedekt met dacron, zorgen voor een comfortabel gevoel in je rug. De afgedekte volnerf lederen bekleding heeft een uitstekende duurzaamheid en maakt de relaxfauteuil geschikt zowel voor zakelijk als particulier gebruik.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Relaxfauteuil Zaragoza-LG”


58144