Alleen bij ons!

215.00 189.00

Of vanaf € 6.21 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Strak Betaalbaar Design

Een strak meubelprogramma met een desing-uitstraling voor een interessante prijs. De kleurstelling is heel basic in wit met grijze accenten op de kopse kanten in binnen in de kast. Een combinatie die zich in heel veel moderne interieurs thuis voelt.

De strakke vormgeving wordt leuk onderbroken door de speelse indeling van de vakken. Zo krijgt dit programma zijn geheel eigen identiteit. En ook aan de optimale kwaliteit is gedacht, want Alle kanten zijn afgewerkt in ABS zodat ze een stootje kunnen hebben. Alle scharnieren hebben een ingebouwde demper voor geruisloos sluiten en alle laden hebben een zelf-sluitend systeem.

Deze meubelen zijn zeer eenvoudig te monteren met behulp van een duidelijke montagetekening.

  • Hoogwaardige melamine coating.
  • Verstelbare legplanken.
  • Strakke vormgeving.
  • Softclose systeem laden.
  • Moderne kleurcombiantie.
  • ABS kantafwerking.

Meer informatie >

Artikelnummer: BER10569.00 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze kast is op zich uniek te noemen omdat het niet zo heel veel voorkomt dat een hangkast in je interieur toegepast kan worden. Toch is deze kast een uitzondering omdat deze prachtig combineert met de overige kasten uit de serie Saffa. Door de vakken in het midden tussen de deuren kun je ook nog leuke decoratie artiekelen of een paar boeken in zetten. Achter beide deuren is een in hoogte instelbare legplank.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Hangkast Saffa”


94741