Alleen bij ons!

189.00 169.00

Of vanaf € 5.56 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Verfijnd Design

Een opvallend strak woonkamerprogramma met een hele duidelijke link naar BETAALBAAR DESIGN. Het is ook een programma waar je eindeloos mee kunt combineren. We hebben bij elk meubel een aantal sfeerfoto’s toegevoeg waarbij je leuke ideën op kan doen. Met name de combintie met de vierkante opbergkubussen geven je ongelimiteerde mogelijkgheden om duper leuke creaties te maken. Dit bewijstdus het karakter van Huisenthuis.nl: Wonen op jouw manier.

De kleurstelling is strak wit door de afwerling bovenop de kasten en op de fronten van gehard glazen witte panelen. De licht spiegeling geeft een extra accent aan deze meubelen.

De verchroomde pootjes maken het karakter van deze meubelen nog sterker. En ook aan de optimale kwaliteit is gedacht, want alle kanten zijn afgewekt in ABS zodat ze een stootje kunnen hebben. Alle scharnieren hebben een ingebouwde demper voor geruisloos sluiten en alle laden hebben een zelf-sluitend syteem

Deze meubelen zijn zeer eenvoudig te monteren met behulp van een duidelijke montagetekening.

  • Ontelbare combiatiemogelijkheden (zie sfeerfoto’s).
  • Hoogwaardige melamine coating.
  • Verstelbare legplanken.
  • Strakke vormgeving.
  • Zelfsluitend systeem op de laden.
  • Deuren met demping.
  • ABS kantafwerking.

/li>

 • Metalen handgrepen.

Meer informatie >

Artikelnummer: BER10578.00 Categorie: Tags: , ,

Productinformatie

Deze kast kan vertikaal aan de muur gehangen worden om nog meer bergruimte in je interieur te realiseren De hangkast heeft een deur dwaarachter 4 vakken met in hoogte verstelbare legplanken. Gebruik je eigen creativiteit in je interieur om leuke combinaties te maken.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Hoge hangkast Solara-V”


96089